Menu :

Decoration

Lenovo

Labels

вторник, ноември 22, 2016

Качествен гейминг с лаптопи Acer Nitro

лаптопи Acer Nitro
Един от най-добрите варианти за игра на компютърни игри е серията лаптопи за игри Acer nitro. Конфигурациите, продавани в тази серия отговарят на всички високи изисквания на съвременните игри и позволяват свободното инсталиране и игра на най-завишени показатели на гейминг. Новите лаптопи Acer nitro са оборудвани с Windows 10 home edition и съдържат в себе си най-малко 8BG DDR4 SD ram памет, като в зависимост от цената, която варира от 750 до към 1400 долара се стига и до 16GB DDR4 SD RAM памет. Серията геймърски лаптопи Acer nitro работи с видео карти на Nvidia, които имат висока производителност и са много добър избор за гейминг средите.
Големината на екрана на тези лаптопи започва от 15`6 инча FULL HD резолюция и стига до 17`6 отново FULL HD при разделителна способност 1920x1080 16:9. Това е много добра големина за една добра визия при гейминг и доставя удоволствие с високата си разделителна способност.
Моделът V15 Acer nitro е с 15.6-инчов LCD панел и е изключително красив. Дисплеите на 1080p притежават експлозия от ярки нюанси, правейки цялостната картина още по-реалистична. Трябва да се отбележи, че този модел всъщност е от най-малките от серията лаптопи за игри Acer Nitro. Останалите са дори с още по-внушителни и с по-добри усещания при гейминг.
Аудио картата лаптопите за игри от тази серия е много добър. Има вградени високоговорители с Dolby аудио софтуер, които допринасят за качествено възпроизвеждане на аудио елементите. Клавиатурите им са много удобни, приспособени специално за гейминг с меки копчета, светещи в по-затъмнено помещение. Моделите притежават вградена уебкамера с HD излъчване. Животът на батериите им е стандартен, може да се каже, че при постоянно сърфиране в интернет през Wi-Fi тестовете са показали малко над 4 часа издръжливост.
Acer Nitro e едно добро решение за гейминг маниаците, които отдавна мечтая да се потопят в света на компютърните игри. В случай, че споделяте тази мечта, можете да разгледа каталог с лаптопи Acer на Plasico IT Superstore на https://plasico.bg/лаптопи-acer, където ще откриете различни модели с мощни параметри и атрактивни цени.

0 on: "Качествен гейминг с лаптопи Acer Nitro"