Menu :

Decoration

Lenovo

Labels

петък, февруари 24, 2017

Лаптопи Acer – правилният избор за вас

Лаптопи Acer
Знаете ли по какво се различават лаптопите? По техническите си параметри те не се отличават като части и елементи. Всъщност това действително е така и ако повечето хора са на мнение, че действително марката продава даден продукт въобще не са далеч от истината. Има класация на топ 10 продавани лаптопи в световен мащаб и вярвате или не тази класация е една постоянна величина именно поради това, че всъщност има вече утвърдени на пазара марки, които поддържат своето положение години наред. Ейсър например е в средата на популярните марки за лаптопи. С годините компанията е имала своите върхове и падения, но винаги е присъствала в десетте най-предпочитани от клиентите продукти. Тук можете да разгледате най-новите предложения на бранда и да се запознаете с техническите параметри на марката https://plasico.bg/лаптопи-acer

Както споменахме като устройство Acer не се разграничава с нищо от своите конкуренти. Да има модели, които са по-цветни, с по-аеродинамична форма и изискан вид, но това ли е най-важното? За вас външният вид може да не е особено важен, но за човек, който държи винаги да изглежда добре и е педантичен до мозъка на костите си е нормално да има изисквания към естетиката на новия си лаптоп. Дисплей, клавиатура, корпус и атрактивен цвят несъмнено ще привлекат погледите, но всъщност е много важно какво може да прави лаптопа и какви са реалните му възможности.

Марката Ейсър напоследък се стреми да се качи по-нагоре в класацията и това, че прави доста успешни представяния и кара потребителя да се заинтересува от новите модели лаптопи Acer е показателно. Само за пример ще дадем Acer Predator – уникален геймърски лаптоп от ново поколение, който преобърна представите на почитателите на интернет игрите за супер яко изживяване. Той разполага с доста новости като една от тях е системата за следене Tobii, както и акустичния звук, който ви прави част от играта с Ейсър. А клавиатурата е просто уникална, няма такова съвършенство. Все още този модел е в период на тест, но имайте предвид, че това ще бъде хита на сезона само след около месец. 

Участниците в тестовите проучвания просто не могат да сравнят супер възможностите на Ейсър с други марки. Данни за цената няма и вероятно ще бъде изненада, така че тръпнем в очакване. Друг лаптоп Acer впечатли със своя дизайн. Супер тънкия Swift 7, който е 13,3 инчов, но, който е само със завидните 1,130 кг. Усещате го като перце, което можете да носите в дамската си чанта. Това е екземпляр, който не просто се отличава със съвършенство, но и с ниската си цена.

0 on: "Лаптопи Acer – правилният избор за вас"